Zoeken
  • Morgane Gielen

Het belang van sterke foto's op je website

Bijgewerkt op: 2 jan. 2019Een website die tot in de puntjes is ontworpen, een logo die van het scherm spat. Vervolgens de klant die laat weten dat hij snel even zelf foto's voor de website gaat maken. No-oh. Doodzonde.


Foto door Morgane Gielen
AEF IMMO © Morgane Gielen


Samen bespreken we elk detail: Het verhaal dat we willen vertellen, de look, zoekmachineoptimalisatie en teksten. Niets wordt aan het toeval overgelaten. Tot de klant beslist de website in te vullen met zelfgemaakte 'kiekjes'. Op dat moment, ervaren we toch wel even een hartstilstand.


Begrijp mij niet verkeerd: een amateurfoto – al dan niet genomen met een smartphone – heeft zeker zijn charme (ik ben zelf een fervent Instagrammer). In bepaalde gevallen kan dit geschikt zijn om een bepaalde sfeer of boodschap over te brengen, en bestaan er ook smartphones met zeer goede camera.


Maar toch...


Een professionele reeks foto's toont dat je trots bent op je product en bedrijf, en oog hebt voor detail. En het woord zegt het zelf: je straalt gewoonweg professionaliteit uit.


Daarnaast is het ook een goede investering. De fotograaf houdt rekening met het verhaal dat hij dient te vertellen en kent alle technische aspecten die belangrijk zijn om tot een sterk beeld te komen. Ten slotte kan je het ook inzetten voor verschillende doeleinden: zowel online als offline, en onderscheidt het je van de concurrentie.31 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven